Jente følelse av fornyelse i løpet av våren, og starter med begynnelsen av en veltebøyle

  Borum
  By Borum

  I en flash den vakreste Rhapsody umiddelbart, og fikk du sette en pose flagg realisert ennå? Hvis ikke kjøper ikke bekymre deg, ta en titt på dagens hotteste bag denne aktuelle artikkelen, høy effektivitet, stor ødeleggelse jente modeller, de nye modellene er at eksplosjonen!

   

  Jentas sinn bølger Fendi KAN jeg http://www.offisieltmksalg.com

   

  Bakgrunnen for Fendi i første omgang, er det sett eneste reelle føle våren kommer! Husk Fendi 2017 våren Xia Taixiu, en ny veske fantastisk debut, kalles det "Kan jeg", kommer navnet fra "KAN jeg vinne over du?", ikke lytte til navnet på Sovjetunionen den? det ser rokokkostil av personlighet, søt og vakker, Fendi denne sesongen til å spille jentete klarere og klarere.

  Jente følelse av fornyelse i løpet av våren, og starter med begynnelsen av en veltebøyle

   

  Kan I er generelt rektangulær, kvadratisk farge middels til to nagler feste egenskaper, organ sider er elegant design. Kan jeg også broderi, quilting, perler, blonder shell, dekaler og andre modeller.

   

  Kan jeg opprinnelig designet kjeden bag, så elegant og stilig. Men hvis turen med Fendi Strap Du stropper sammen, men også presenterer en annen interessant personlighet stil, mer "KAN jeg strammer du?" Effect, nedlatende stil bekjennelse og jenter gass utseende var slik en kontrast til bombingen gjorde ikke ?!

   

  Kan jeg å belegge denne kule elegant utseende gir et snev av romantikk, skjønnhet og romantikk med betydningen av Fendi Kan jeg må være en av 2017 vil gå inn håndvesker.

   

  Moderne opprørsk Chanel Gabrielle

   

  Ms Chanel var den første til å designe en veske stropp mennesker, hun også oppfunnet 2,55 kan være enkeltkjedet, kan være dobbelt-strandet kjeden utformingen tilbake. For å feire fødselen av grunnleggeren, http://www.offisieltmksalg.com oppkalt etter sin nye Gabrielle de Chanel håndvesker debut i 2017 våren og sommeren serien big show, avant-garde tilnærming til å betale hyllest til Ms Chanel, denne tunge man umiddelbart la Gabrielle ble fokus .

   

  Selv om høsten og vinteren 2017 viser nettopp avsluttet, er det fortsatt hovedpersonen! Mannlige og kvinnelige modeller som har denne spesielle pose med utsmykning.

   

  Gabrielle de Chanel handbag har fått tilnavnet "bortkommen pakke", delikat myk likposer og tøff veldig bred nederst, det gjenspeiler Ms Chanel å forfølge fri og komfortabel. Justerbare skulderstropp og gull og sølv kjede dobbel lær slitasje, i tillegg til den klassiske utforming av en enkelt skulder og Messenger, kan også bli kombinert med to: på den ene side med hengende kjede første skulder, og deretter den andre siden av Messenger, tre, tilbake metoden kan fritt variere i henhold til individuelle preferanser, humør eller anledning.

   

  Forrige netto eksplosiv Gabrielle de Chanel handbag bak store fotoseanse, personlig Zhang Jing Lafayette, skateboard og jenter vandrende pakke Look som ikke er ulovlig, og ønsker å være en annen person enn med den unge jenta, kan være en moderne opprørsk gate pakke, mens alle tilbake før det ble eksplosjon modeller, start med en hastighet av det!

   

  Den elegante tweed jakke, pluss en bortkommen Gabrielle pakke, http://www.offisieltmksalg.com gjør du ser stilig fullt ikke miste Boy, som sa bare jenter romantisk estetisk sans? Moderne opprør skal være jentete Tag ah! Så du er gress eller gress eller gress gjøre det?

   

  Siden Gucci utsmykkede retorisk stil tilbake i mote sirkler, er mange merker begynner å stable opp enda erstatning mønster generasjon. Slik som Prada Vice-linje merkevare Miu Miu, 2017-serien håndvesker virkelig lyspunkter, viser eksplosjon modeller trend.

   

  Lift Miu Miu, er du ikke umiddelbart tenker på den klassiske fold bag? Faktisk allerede har nytt arbeid publisert, Miu hjem i høysesongen nydelig perle vind, spesielt det uferdige perle pakke stille inn varme etterspørsel, også til stede en av de mest populære pakkene.

   

  Diamond runde spenne drøm for ord, ble det avslørt eleganse publisitet dominerende, denne komplette pakken for å møte enhver jentes hjerte aristokratiske prinsesse drøm, å kjøpe jenta all uttrykke kjærlighet!

   

  Når du ser slitne grunnleggende modeller, er det på tide å bag en gull Guangcan en perle! Enten det er å spille treffe fargen eller mikse og matche med, kan spille en nøkkelrolle i den siste finishen til styling!

  Får fasjonable Coach Dinky

   

  På den tiden Nord snur også varm igjen, http://www.offisieltmksalg.com Coach of the Dinky te rose limited edition håndvesker var de første mennesker til å føle duften av våren, hånd innlagt te roser blomstrer tredimensjonal livaktig, utsøkte detaljer levende foran oss, retro og stilig høydepunkt god smak , som folk har til å elske!

   

  Husk Star tilstrømningen av mennesker er rushing å bære en liten dinosaur genser det? Coach fra lenge siden "ingenting å gjøre med meg" "Mamma produktspesialist" omgjort til "ikke kjøpe alle flau blandede mote sirkler," motemerket. 2017 våren og sommeren serien, er en manuell mote sirkler Dinky veske bevis. Liker ikke te roser, liten dinosaur serien Dinky veske Meng også interessant utvalg av jentete.

   

  COACH Dinky te roser serie håndvesker, kan utføres med hele tøff ROCK element eller elementer mikse og matche uniform, med et hint av søt og romantisk affære, med sexy og sofistikert Chocker, utstråler kroppen sjarm!

  Latest comments


  Share this page using